Poezia 3

Qetësi në shpirt e qiell po mbretëron,
Të vetmit yjet kuvendojnë,
Nga dritarja gjithë horizontin vështroj,
Lutjen e sinqertë deri tek një zemër e bardhë e dërgoj,
Flladi i lehtë më përkëdhel shpirtin,
Më jep përqafimin dhe buzëqeshjen,
Buzëqeshje që pa të nuk kam jetë,
Nuk frymoj e këngë dot nuk këndoj,
Sërish përqafoj erën dhe lutem,
Shikoj yjet dhe mbetem me tingujt e zemrës…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s