Poezia 8

Krijesë të bukur të kishte falë Perëndia madje thellë në shpirt jetonte bukuria,
Se zemër bardhësia të bënte edhe më të bukur, a thua vallë po jeton i lumtur?
Më zgjat dorën ti bashkojmë shpirtrat e të them se i vetëm nuk jetohet,
Kur dy zemra të bardha bashkohen toka dhe qiejt lumturohen ,
Të pres në largësinë që më kishe lënë se pa ty nuk bën !
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: